miercuri, 28 iulie 2010

In vacanta

Ne-am decis sa ne luam vacanta, asa ca am plecat la Herculane. Un loc unde gasesti liniste si pace, aer curat, bai termale si soare. Soarele ne-a cam ocolit, dar l-am inlocuit fara sa stam pe ganduri cu cateva reprize de masaj de relaxare.

Am incercat aproape toate restaurantele din zona, le-am tinut minte pe cele cu mancarea reincalzita, reinventata sau cu portii de protocol, pe care le vom ocoli pe viitor. Am gasit in sfarsit pizza ca la Bucuresti, Plescavita cu carne, ciorba cu refill si bere la halba cu 2,50 ron. Am avut parte, dupa atata mancare, si de arsuri, balonari si greturi, dar ne-am revigorat cu o inghetata la cornet cu 1,50 ron cupa sau un porumb fiert.

Ne-am plimbat pe toate strazile, curiosi sa vedem unde duc cele pe care nu le stiam, pana acum nu ne-am ratacit, dar am fost intorsi din drum de un catel care parea "fioros", desi mie mi se parea mai mult simpatic decat periculos. Am stat pe bancute in parc, am privit Cerna, am stat zgribuliti pe balcon uitandu-ne la cea mai urata furtuna de cel putin 5 ani incoace, furtuna care a privat de electricitate tot Herculane-ul.

Ne-am jucat carti, am facut pariuri, eu am castigat si carti si pariuri (muhaha), am primit, la prima masa in pensiunea unde suntem cazati, o tuiculita de protocol miam-miam. Mai avem cateva lucruri de bifat de pe lista: cat mai multa plaja, inca o pizza la vatra, inghetata cat cuprinde si niste Tabinet de jucat, mai ales ca putem sa tinem scorul pe bonurile de masa si nu pe hartia igienica cum faceam pana acum.

Daca il ai langa tine pe cel mai bun prieten al tau si pe iubitul tau, vacantele sunt de vis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu