duminică, 22 mai 2011

Funny Vs. Util

So, aseara a fost petrecerea burlacelor in Irish pub in Severin si a burlacilor in Club Life. Eu am primit un costum din latex de servitoare cu sortulet alb frumos. Una din fete careia i-am interzis clar sa-mi ia jarteaua pentru rochia de mireasa (pentru ca probabil nu va fi pe gustul meu si nu vroiam sa ia ceva doar sa scape de grija) s-a suparat ca era singura fara cadou.

Asa ca m-am gandit serios la ce fel de cadouri imi doresc de ziua mea cu care NIMENI nu poate sa greseasca. Adica daca as avea nevoie de un sutien as prefera sa mi-l iau singura, sunt multe variabile care pot merge prost in alegerea unui astfel de obiect si e bine sa nu risti, decat daca vrei sa scapi de grija de a lua ceva sau daca "aparatul de bucatarie" este ceva de care am nevoie, iar "petrecerea" in cadrul careia sunt impartite aceste cadouri nu te lasa sa expui un eventual dildo de fata cu bunici, parinti, etc, cum ar fi o cununie civila.

Asa ca pe lista de cele mai tari cadouri intra costumul de latex cu sortulet, mai ales ca se poate bucura Calin de el, lenjerie de corp transparenta si sexy de la Calin, narghileaua de la Calin, Harta Severinului de la Gabi, pantalonii de piele rosii de la Alin. Nu mi-as fi cumparat niciodata unul din obiectele de mai sus, cum nu mi-as cumpara niciodata un dildo, sau orice alta jucarie sexuala, lenjerie comestibila, outfit traznit, biberoane, suzete, s.a.m.d., dar pe care le voi primi cu zambetul pe buze si care vor intra pe lista cu minunatii.

Un comentariu:

Calin spunea...

Pai da, ar fi fost culmea sa nu mentionezi de lenjeria de la mine, doar am probat-o pe Dragos... :P

Trimiteți un comentariu