luni, 30 mai 2011

Pasul unu - Doamna Ciabai

Emotii mari pentru mai putin de 10 minute de oficiere a planurilor noastre. Incep sa-mi pun intrebari cu privire la plangerile aruncate statului, cu cozile lui interminabile, cu plimbarile lui inutile cand de fapt in 10 zile poti sa te duci sa te casatoresti in blugi si brusc devi un om integru, dar ca sa fii mai aproape de Dumnezeu trebuie sa te duci cu un an inainte ca sa obtii o binecuvantare de la un preot care probabil nu mai crede demult in Dumnezeu.

Mult stres si probabil si mai mult ma asteapta. Nu mai mancasem de 3 zile, slabisem 3 kg, dar dupa ce a zis da si a si semnat, cand mi-a pus sarmale in fata am devorat tot :D

Si eu ca si Calin tin sa le multumesc nasilor pentru suportul moral si nu numai de care au dat dovada. Sunt niste oameni extraordinari si le multumesc ca au acceptat sa ne fie parinti spirituali.

Iar pentru mama soacra numai laude am. A dat dovada de vitejie, caracter si resurse nebanuite de stamina. A depus un real efort pentru o masa care i-a iesit impecabil si a fost mereu binedispusa si fericita. Ii multumesc ca mi-a lasat baiatul pe mana mea si-i promit ca o sa am grija de el cum stiu eu mai bine.

Lu' mami ii multumesc ca a parcurs 350 de km, cu 3 opriri de rau de masina, pentru mine si ca mi-a ascultat mereu inima si a fost de acord cu toate alegerile pe care le-am facut pana acum. O asigur ca de acum sunt pe maini bune!

Adi si Adina si nasicii multumesc pentru efortul depus sa ajungeti pana aici si va promit cand mai veniti in vizita o sa va ducem si la sarbi si o sa vizitam mai multe, ca n-o sa mai fim presati de timp.

Lo lo te iubim, noi ca tine nu gasim!

3 comentarii:

Alecs spunea...

Sa fiti fericiti si sa va iubiti, sa va respectati mereu ca si acum! Abia astept sa ne vedem!

Medana spunea...

ce simpatic a fost imbracat calin...alina,ai numa laude de la mine ca ai putut sa mergi pe tocurile alea.sanatatea sa va fie aproape,si bine meritatul sa fiti fericiti vine si de la mine. >:D<

Cutaritza spunea...

va doresc sa va intelegeti si sa va completati sa va intuiti continurea fiecarei propozitii pe care o rosteste oricare din voi

Trimiteți un comentariu