marți, 21 octombrie 2014

Ne-am mutat

Am trecut prin perioade de stres, de smuls peri albi, de panica, de negare, de fericire, de soc, de wow-ne-am-mutat, de wow-avem-casa-noastra, de woooow (chiar in ordinea asta), si acum ne-am linistit. Suntem tot un pic woow-iti, dar ne-am acomodat si sunt putine lucruri care ne ma ia prin surprindere. Suntem in sfarsit acasa si a meritat tot tambalacul prin care am trecut, ba chiar am si uitat cat de greu a fost, probabil subconstientul a ales sa se bucure de prezent si viitor, muuult viitor in casa noastra.

Ne mai lipsesc cateva lucruri pe ici pe colo. Vrem sa il coloram un pic, un sticker-doua, un tablou, doua, dar in mare suntem aici si pregatiti sa ramanem. M-am gandit ca vor si cei dragi noua sa vada prin ce am trecut, de unde am dat startul si ce am realizat asa ca am editat niste colaje inainte-si-dupa ca sa fie diferenta cat mai clara.

Holul de la intrare pana in baie:


Bucataria:


Baia:


Balconul:


Sufrageria:


Dormitorul lui Eric:


Dormitorul nostru:


Ce vedem pe geam:


In ceea ce priveste privelistea, ADIO bisnitari, tarani, florari si miros de piata! Eu sper ca si voi sa va bucurati pentru noi la fel de tare pe cat ne bucuram noi pentru noi! :))

Un comentariu:

Calin spunea...

Ah, dat yellow :)) Il uitasem :))

Trimiteți un comentariu